Premium Domeinen & Websites Kopen Met Korting!

Zo´n twee maal per jaar sturen wij domein en website investeerders een up-to-date lijst met premium domeinen en websites die we te koop aan bieden. Onze domeinen zijn geselecteerd op commerciele potentie en hebben vaak een kwalitatief goed backlink profiel opgebouwd en waar mogelijk hebben we deze domeinen al ingezet om ze ten gelde te maken met affiliate producten en staat er dus ook al content op om zo goed vindbaar te worden op belangrijke zoektermen waardoor er ook sprake is van website bezoekers.

Eenvoudig waardevolle domeinen vinden via filterbaar Excel file

Doordat de file die wij sturen vele kwaliteits factoren bevat zoals hoe vaak er internationaal en nationaal op het zoekwoord wordt gezocht dat het EMD domein bevat (indien van toepassing), hoeveel refererende domeinen en refererende c-classen het domein heeft, de trust flow en citation flow waarde en waar mogelijk de domain authority, page authority, MozRank en Alexa Rank. Daarnaast zijn de domeinen te filteren op hoofdcategorie en niche categorie. Zo kunt u dus eenvoudig domeinen vinden die aansluiten bij niches waar u interesse naar uitgaat.

Ook de premium domein lijst ontvangen?

Via deze link kunt u direct de volledige lijst ontvangen en na het bevestigen van de inschrijving op de nieuwsbrief zullen we u x per jaar de dan up-to-date lijst opsturen!